interactive award!

Read more >

interactive awards1 interactive award!Jaaaaaa hoor! We zijn genomineerd voor een interactive award! icon smile interactive award! Dat is een prijs die jaarlijks wordt uitgereikt op Eurosonic/Noorderslag voor bands die bijzonder gebruik maken van social media en internet.

De jury heeft alle ingezonden concepten zorgvuldig beoordeeld en is gekomen tot de volgende zes genomineerden.
Artist Award: Lorrainville, Only Seven Left, The Black Atlantic.
Company Award: Shuffler.fm, Mobile Roadie, Repudo.

Tot 10 januari kan het publiek stemmen op de genomineerde artiest die volgens hen de Artist Award moet winnen. Stemmen kan via de website van de Interactive Awards: http://www.interactive-award.nl/index.cfm?pid=15 Deze ‘publiekstem’ bepaalt SAMEN met de jurystemmen wie de winnaar wordt.

We staan momenteel 2e in deze stemming, dus we kunnen jullie stemmen nog goed gebruiken! icon smile interactive award! En denk niet dat we al kansloos zijn, want deze stemming is niet doorslaggevend, aangezien er ook nog een jury-stemming is. Maar het zou mooi zijn als we iets dichterbij kruipen zodat de jury niet bij voorbaat haar oordeel al klaar heeft icon wink interactive award!
(let op: je kan pas stemmen NADAT je je met je emailadres hebt aangemeld)

Tijdens de award ceremony op 13 januari 2012, van 16.30 tot 17.30 uur, presenteren de zes genomineerden zich, door middel van een korte pitch, aan de jury.

 Alvast dank!

    Leave a Reply