Live clips

Read more >

394 300x300 img 3932 Live clips Zoals je wellicht al op onze Facebook en/of twitter hebt kunnen lezen, zijn we van plan om een aantal van de live-uitvoeringen van 15 december online te zetten. Dat concert is natuurlijk (2x) gestreamed op internet via de Hedon site. Maar nu willen we een paar songs zo mooi mogelijk aan jullie laten zien & horen.

Daarvoor zullen we dus een keuze maken uit de gehele set op basis van de voorkeuren die jullie via onze social media hebben doorgegeven. Die songs zullen we gaan nabewerken qua audio en beeld zodat het allemaal zo tof mogelijk wordt.

Leo Blokhuis verwoorde het al eens fraai in een tweet icon smile Live clips

We weten op dit moment nog niet wanneer we de eerste song online kunnen zetten, maar we hopen natuurlijk zo snel mogelijk icon smile Live clips
Houd onze website en social media in de gaten voor het laatste nieuws.

 

  2 Responses to “Live clips”

  1. Tijmen says:

   Mathilda & me
   This old Town

  Leave a Reply